De klok tikt

Heeft u uw stem al uitgebracht? U heeft nog tot woensdag 21:00 uur om te gaan stemmen, dus roepen wij u voor de laatste keer op om van dit recht gebruik te maken. Na vandaag start er een nieuwe periode met misschien wel veel nieuwe raadsleden, nieuwe partijen en nieuwe ideeën. Die keuze maakt u!

Wij kijken met een goed gevoel terug op de laatste 4 jaar als oppositiepartij, waarin we toch veel hebben kunnen bereiken. Uiteraard zijn er ook voldoende momenten van frustratie geweest en hadden wij ook veel dingen liever net iets anders gezien. Maar uw stem op de VVD vandaag zorgt ervoor dat wij er de komende 4 jaar weer vol goede moed voor zullen gaan, en het liefst in de coalitie natuurlijk!

 

Vul nog snel de stemwijzer in, bekijk de standpunten van de partijen, maar kijk vooral welke partij het beste bij u past. U heeft toch, net als wij, ook het beste voor met Bernheze?

 

Of het nu gaat over de energietransitie, het bouwen van diverse soorten woonvormen, uw veiligheid of een burgerinitiatief, de VVD-Bernheze heeft al dit soort thema’s opgenomen in haar verkiezingsprogramma. En wij kunnen niet wachten om hier uitvoering aan te gaan geven!

 

Wij willen u nogmaals hartelijk danken voor het vertrouwen gesteld in onze fractie en ook alvast voor de stem die u deze keer op ons heeft uitgebracht. Onze raads- en commissieleden gaan voor u en Bernheze aan de slag.

 

Meepraten, meedoen? Graag via info@vvdbernheze.nl.

 

 

Bernheze blijft goed, wordt beter

 

Mark van de Ven,
Raadslid