Waarom?

Met schrik en ontzetting volgen we de ontwikkelingen in Oekraïne. Wij leven mee met alle mensen die door deze oorlog geraakt worden. Terwijl de democratie in Oekraïne onder vuur ligt, kunnen wij volgende week weer naar de stembus. Het voelt een beetje dubbel. Maar misschien is het juist nu extra belangrijk om je stem uit te brengen.

 

Waarom zou je gaan stemmen?

 

Om te laten zien wat jij voor jouw buurt, jouw sportveld, jouw school, jouw verkeersveiligheid belangrijk vindt. De gemeenteraad is de baas in de gemeente. De raadsleden beslissen over de plannen van de gemeente en hoeveel deze mogen kosten. Met jouw stem geef je een partij steun voor het uitvoeren van hun plannen.

De VVD-Bernheze heeft veel tijd gestoken in ons verkiezingsprogramma. Wij begrijpen echter ook dat niet iedereen zin of tijd heeft om dat te lezen.

Hier dus de korte versie. We willen dat de gemeente de regels versimpelt en brieven in gewone mensentaal schrijft. In de komende 4 jaar 1200 huizen bouwt met daaromheen voldoende parkeerplekken. We willen niet struikelen over (zwerf)afval en dat onze wijken veilig zijn. Of je nu naar het werk gaat, naar de sportclub of naar school. Op de fiets of met de auto. Je wilt dat je zelf en zeker je kind veilig aankomt.

Dus de vraag is niet: “Ga je stemmen?”, maar “Waarom zou je niet op de VVD-Bernheze stemmen?”.

Tot (14, 15 of) 16 maart bij de stembus!

 

Meepraten, meedoen? Graag via info@vvdbernheze.nl.

 

 

Bernheze blijft goed, wordt beter


Marijke van Gestel,
Lijsttrekker