Maak het verschil!

Heb je ook last van de bende op straat? De straatverlichting die het weer niet doet?  En klaag jij ook over de dienstverlening? Ook jij hebt al vijf contactpersonen gehad over een simpele vergunningsaanvraag? Pff.. En roep jij ook dat er nooit geluisterd wordt? En als jij het voor het zeggen had….

Over ruim 9 maanden zijn de volgende gemeenteraadsverkiezingen! Dat betekent, een kans. Namelijk een kans om mee te praten en om het verschil te maken.

De gemeenteraad is de baas in de gemeente. Er worden steeds meer taken  naar de gemeente geschoven (denk aan WMO, armoedebestrijding en zelfs het halen van de klimaatdoelstelling). Hierdoor wordt de gemeenteraad ook steeds belangrijker.

Om hierin het verschil te kunnen maken willen we ons als VVD inzetten op een maximaal resultaat. Met deze geweldige uitdaging in gedachten, luisteren we graag naar mensen met ervaring in verschillende branches, die met deze ervaring en kennis iets willen en kunnen betekenen in onze mooie gemeente.

Ben jij er ook zo een? En blijf je klagen of wil je echt wat doen? Wil je samen met ons:

·         Invloed hebben op het beleid van de gemeente?

·         Een bijdrage leveren aan de maatschappij?

·         Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

·         Deel uitmaken van een uitgebreid ondernemersnetwerk?

·         Met leuke en enthousiaste mensen samenwerken?

 

Meld je dan aan of kom eens (digitaal) bij ons langs! Stuur een mailtje naar info@vvdbernheze.nl of bezoek onze website www.bernheze.vvd.nl

Maak het verschil!

Marijke van Gestel,

Commissie Bestuur & Strategie