Bernheze kleurt weer blauw

Vorige week hebben we weer gestemd bij de landelijke verkiezingen en Nederland, Brabant en ook Bernheze zijn door u blauw gekleurd. In onze gemeente is de VVD met ruim 30% van de stemmen veruit de grootste partij geworden.

Op 16 maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Alle partijen gaan druk aan de slag met hun verkiezingsprogramma’s. Wij, van de VVD Bernheze, vormen hierop natuurlijk geen uitzondering. Waar wij wel het verschil willen gaan maken is dat wij u vragen ons te helpen met het invullen van ons programma. Wij maken dat tenslotte voor u!

Wat vindt u belangrijk in onze gemeente? Wat moet blijven, wat moet veranderen? Hoe denkt u over de dienstverlening door onze gemeente? Wij weten dat deze veel beter moet en wellicht hebben onze inwoners wel veel betere ideeën hoe dit te bewerkstelligen dan de raad of het college zelf. Wat zou voor u handig zijn of juist niet? Loopt de hulpverlening zoals het moet en, zo niet, waar kan dat beter? En voor onze ondernemers, waar loopt u op vast? Wat zou u graag in ons verkiezingsprogramma zien? Het is voor ons enorm waardevol om te weten wat u nodig heeft om samen met ons te zorgen dat Bernheze de mooiste gemeente van Nederland wordt. Wij willen u dan ook de komende tijd regelmatig via de social media om ideeen voor ons verkiezingsprogramma vragen, zodat dit een programma van ons allemaal, voor ons allemaal wordt. Doet u mee?

Of beter nog, wordt lid https://www.vvd.nl/word-lid/

Arianne van de Gein
Fractiesecretaris