Nieuw politiek jaar

Het nieuwe politieke jaar is van start gegaan. Vanaf 1 januari zijn er al diverse nieuwjaarsbijeenkomsten geweest en er staan er nog veel gepland. Het begon in Heesch op 1 januari met een optreden van For Mineur. Een jaarlijks terugkerend en druk bezocht evenement met onder andere de uitreiking van de Hisse Plusser en de Hisse Misser.

Dit jaar werd de Hisse Plusser toegekend aan de begeleidingsgroep van de KBO Heesch. De Hisse Misser werd toegekend aan Wethouder van Boekel, omdat de gemeente volgens de Raad van State fouten had gemaakt in de vergunning voor het al voltooide pand van Traject aan ’t Dorp in Heesch. Een blunder van formaat, maar de wethouder gaf aan reuze blij te zijn met deze “prijs”.

Ook werd er aandacht besteed aan het 25-jarig bestaan van de gemeente Bernheze, dat wij dit jaar gaan vieren.

Vorige week was er, ook druk bezocht, de nieuwjaarsreceptie in Loosbroek. Ieder jaar krijgen alle verenigingen en organisaties een momentje om zich voor te stellen. Het bruist in Loosbroek. Het gehele jaar door worden vele activiteiten georganiseerd, waarbij de vrijwilligers centraal staan. Geweldig, wat een inzet en enthousiasme.

Ditzelfde geldt vanzelfsprekend voor alle kernen, waar vele vrijwilligers zich inzetten voor de samenleving. De VVD-Bernheze is daar zeer trots op.

De VVD gaat zich ook in 2019 weer inzetten voor het welzijn binnen onze gemeente. Mocht u met ons mee willen doen, meldt u zich dan aan via info@vvdbernheze.nl.

Wij wensen alle inwoners een geweldig 2019.

Jack van der Dussen
Fractievoorzitter VVD-Bernheze