Onze nummer 4

Bereid u voor! Op 21 maart zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. En u weet wat dat betekent … de komende weken wordt u weer overspoeld met adviezen, tips en beloftes voor de verkiezingen. Daar komen we plots uit het niets te voorschijn! 

En ik begrijp uw gedachte. Ik ben zelf een vader van 2 jonge kinderen en zet me sinds een kleine 2 jaar in binnen de gemeente. Vrijwillig, net als veel andere collega’s van de politieke partijen. Wij proberen er te zijn voor u allemaal. Voor de sterke, gezonde Bernhezenaar, maar ook de zwakkere zonder stem. Al bijna 4 jaar zetten mijn collega’s binnen de gemeentepolitiek zich in voor u en zij verdienen een dikke pluim. U bent wellicht zelf ook actief als vrijwilliger bij een vereniging of stichting; daarvoor net zo veel respect. We moeten het met elkaar doen.

En nogmaals, ik begrijp dat de politieke partijen nu opeens zichtbaar worden, maar toch zijn we wekelijks zo niet dagelijks aan de slag. En we proberen ook contact met u te onderhouden en er voor u te zijn. Als er ontwikkelingen bij u in de buurt zijn of als u ergens mee zit, dan kunt u naast de gemeente ook de raads- en commissieleden bereiken. Ik probeer, namens de VVD-Bernheze het gat voor u te verkleinen. Gewoon door te doen. Door samen met u Bernheze een prettig woon-, leef- en werkomgeving te houden.

Vragen, opmerkingen of tips? Gewoon doen, info@vvdbernheze.nl

Remco van den Akker
Burgerlid Commissie Ruimtelijke Zaken
Kandidaat Raadslid VVD-Bernheze