Onze nummer 2

Met mijn 35 jaar ben ik een “oudere jongere”. Politiek heeft altijd mijn interesse gehad en, omdat ik het belangrijk vind dat burgers een bijdrage leveren aan het lokale bestuur, heb ik besloten om politiek actief te worden. Aangesproken door en vanuit het liberale gedachtengoed van de VVD wil ik me inzetten voor een sterke gemeente.

Ik wil werken aan een gemeente waar het goed leven, wonen en werken is. Ik sta voor een daadkrachtig bestuur, dat het ondernemerschap waar mogelijk stimuleert en faciliteert. Ik sta voor zo laag mogelijke lasten door een gepaste inzet van mensen en middelen. Een gemeente waar we ruimte geven aan ondernemers, die betrouwbaar is en die doet wat ze zegt.

Iedere inwoner in Bernheze verdient gelijke kansen om het eigen leven, maar ook de eigen omgeving elke dag weer een beetje beter te maken. De verantwoordelijkheid voor je omgeving dragen we met elkaar en daarbij mag van iedereen een passende bijdrage worden gevraagd. Je werkt om te wonen en je woont tenslotte om te leven.

Mijn uitdaging is uw stem!

Heeft u suggesties of ideeën of een duidelijke mening hierover, of over andere zaken in onze gemeente dan kunt u ons mailen op info@vvdbernheze.nl

 

Rico van Duijnhoven

Burgerlid Commissie Bestuur en Strategie

Kandidaat Raadslid VVD-Bernheze