Stabiliteit en Daadkracht

Bernheze - Huidig fractievoorzitter en raadslid Jack van der Dussen is tijdens de algemene ledenvergadering van de VVD Bernheze unaniem door de leden gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018.

Tijdens de vergadering van 19 december werd ook het verkiezingsprogramma door de leden vastgesteld.

Tenslotte is ook de groslijst vastgesteld, met de namen van de kandidaten, in alfabetische volgorde, voor de komende verkiezingen. De lijstvolgorde wordt in de eerstvolgende ledenvergadering op 9 januari 2018 vastgesteld.

 

Jack heeft een financiële achtergrond. Vanaf 1972 is hij in dienst geweest bij voornamelijk internationale bedrijven. Hij heeft 20 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt, waarvan 18 jaar in het Verenigd Koninkrijk. In 1993 is hij met zijn gezin naar Nederland teruggekeerd om het Europese hoofdkantoor van het bedrijf op te zetten in Nijmegen. Hij was daar verantwoordelijk voor Europa, Afrika, het Midden Oosten en Azië. Hij bekleedde de functie van vicepresident tot hij in 2001 zijn carrière beëindigde.


Met de keuze voor Jack van der Dussen als lijsttrekker spreken de leden vertrouwen uit in het huidige raadslid en fractievoorzitter en kiezen ze voor stabiliteit en daadkracht voor de komende periode. Jack heeft zich afgelopen periode ingezet voor een aantal forse dossiers,

Met het programma LEVEN, WONEN, WERKEN, kiest de VVD Bernheze voor drie thema’s die de kern van hun inzet in de komende periode gaat vormen.