Kiezers bedankt

En ook voor de VVD was het een uitermate zonnige dag, want ondanks een verlies van 8 zetels bleef de VVD voor de derde keer op een rij met 33 zetels de grootste partij. Op grote afstand volgden de PVV met 20, het CDA en D66 beide met 19 en vervolgens de SP en GroenLinks met 14 zetels.
Helaas moest onze coalitiepartner, de PvdA, een grote nederlaag incasseren en bleef steken op 9 zetels. Dat betreuren wij ten zeerste.

Bijna heel Nederland kleurde weer VVD-blauw en daar zijn wij zeer trots op.

Ook in Bernheze bleef de VVD voor de tweede keer de grootste partij met 4835 stemmen (25,4%), ruim voor het CDA met 20,2%, gevolgd door de SP met 15,3%, PVV met 11,8% en D66 met 10,9%.

De VVD-Bernheze is trots op het grote aantal inwoners van Bernheze dat hun stem heeft uitgebracht op de VVD en wij zijn u allen daar zeer dankbaar voor. Wij hopen dat dit mede te danken is aan de activiteiten en de inzet van de VVD-Bernheze.

Naast de actuele gemeentepolitiek, die wij als volksvertegenwoordigers zeer serieus nemen, gaan wij ons nu ook voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

Mocht u interesse hebben om hier zelf ook aan deel te nemen, neem dan contact met ons op.

Reageren http://bernheze.vvd.nl/contact

Jack van der Dussen
Fractievoorzitter VVD-Bernheze