Oprichting uitgesteld

We waren er helemaal klaar voor. De intentieverklaring was opgesteld, de kandidaat bestuursleden waren geselecteerd, de financiĆ«n geregeld, de vergaderruimtes gereserveerd, de uitnodigingen verstuurd .......... en toen stak het hoofdbestuur er alsnog een stokje voor.
Het lokaal netwerk Oss - Bernheze voldeed niet aan de oprichtingseis van 120 leden en er werd aangedrongen op een verdere schaalvergroting richting Uden en Veghel.

Maar dat hadden we dus al eerder en vaker geprobeerd. Veghel was echter druk bezig met Meijerijstad en Uden wilde liever met Boekel en Landerd in zee.
We laten het nu maar even aan het regiobestuur en/of het hoofdbestuur om met een oplossing te komen. Want een oplossing zal er moeten komen, omdat Oss e.o. en Bernheze allebei apart natuurlijk ook niet aan de 120-norm voldoen.

Jammer van alle inspanningen, maar Oss en Bernheze blijven samen optrekken, want uiteindelijk zal er toch wel een lokaal netwerk komen waar beide afdelingen in vertegenwoordigd zijn. Welke afdelingen daar eventueel bijkomen, zullen we wel zien.

Overigens zijn het nog altijd de leden die besluiten tot het opheffen van een afdeling en het oprichten van een lokaal netwerk.